Fashion

#WatchOfTheWeek w/ B-Watch

Поради големата љубов кон часовници решив да започнам со постови посветени само за нив. Наредниве три недели ќе се дружиме заедно со B-Watch на мојот блог. Еднаш неделно ќе постирам предлог часовник, односно Watch Of The Week.

Мојот прв предлог е Festina, бел часовник изработен од керамика. Овој часовник беше првиот во кој се заљубив на излогот на B-Watch, најверојатно бидејќи одговара на мојот стил, дека е спортски и лесно може да се искомбинира со било што, а сепак да даде добар statement look!

Воедно ова е и првиот пост за кој решив јас да застанам позади апаратот, и од денес па натака ви ветувам нова содржина на која нема да ме гледате само мене како модел, туку урбани луѓе кои секојдневно ме инспирираат.

Се надевам дека ви се допадна мојот предлог за оваа недела, до следен петок/следен часовник.

 

on instagram

#BWatchShop

#WatchOfTheWeekWithBWatch

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply