Fashion

MISS SPICE

dsc_7438-1

Spice your outfit with accessories.

dsc_7046-1

Happy to announce that I’m the new cover face for Miss Spice Accessories. We present you the new autumn/winter collection, which you can already find in Miss Spice’s stores. There’re trendy and fashionable pieces, I’m in love with this brand already!

dsc_7143-1

dsc_7211-1

dsc_7232-1

На големо задоволство, сакам да споделам дека јас сум новото заштитно лице на Miss Spice Accessories. Дел од новата колекција е прикажана на сликите, а за повеќе детали можете да ги посетите нивните продавници. Јас веќе сум заљубена во повеќе  тренди парчиња! За овој есенски makeup look, кој се вклопува co колекцијата, се погрижи Маја од Мy Room.

dsc_7278-1

 

Accessories // Miss Spice

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply