Fashion

#CTHRUMAKEASTATEMENT

img_9219-1За сите што сега се приклучуваат, во тек е кампањата MAKE A STATEMENT со C-THRU!

Што треба да направите за дa бидете дел од оваа кампања? Користете ги нашите хаштагови #CTHRUMAKEASTATEMENT и #CTHRUMAKEDONIJA, на вашите stylish фотографии на Инстаграм и Фејсбук. На крајот на овој месец ќе се избере девојка, со која заедно ќе направиме стајлинг  co трендовски парчиња облека од Zara, во износ од 8000 денари. Исто така, три девојки ќе бидат наградени со C-THRU Теder Love! Вашите профили треба да бидат public!

img_9220

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

#ChokerByMajestic

Processed with VSCO with a6 preset

Мојот оutfit е инспириран од македонскиот ready-to-wear бренд АЛШАР, односно кошулата и корсетот се дел од новата колекција Pieces of revolution.

Processed with VSCO with a6 preset

 

#CTHRUMAKEASTATEMENT

#CTHRUMAKEDONIJA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply