About me

Instagram

Travel

Beauty

Моменти кои НИЕ ги сакаме w. Maybelline & dm drogerie

GAAAAALS!!! Баш сум возбудена што сум дел од dm beauty кампањата, и се дружаме овојпат во малку понакво светло. Нема да има модни предлози, но темата е секако поврзана, а тоа е добра шминка. Овој makeup изглед, кој се…

Beauty Fashion

MAKE A STATEMENT

It’s time to recognize the full worth of yourself, and understand to appreciate yourself first. When you start lovin’ yourself first, you’ll find your own unique way of doing things. Act on what you need rather than what you want.…

Fashion

CHASING TIME

Chasing.. Time, love, happiness! Things that should never be chashed! Stop for a while and live in the moment! I read something from Eckhart Tolle, and today I’m sharing with you: “Time isn’t precious at all, because it is…

Fashion

#WatchOfTheWeek w/ B-Watch

Поради големата љубов кон часовници решив да започнам со постови посветени само за нив. Наредниве три недели ќе се дружиме заедно со B-Watch на мојот блог. Еднаш неделно ќе постирам предлог часовник, односно Watch Of The Week. Мојот прв…

Fashion

INNERBLOOM PT.2

Многу прашања во животот не носат одговори, конкретни. И за многу одговори некогаш не ни постоеле прашања. Затоа не треба да ги форсираме работите, да ги преразмислуваме и сами да си создаваме бури, најчесто непотребни. Денес слушнав многу добра…

Fashion

BE ABSOLUTE YOU

Најдоброто нешто што некој може да ти го даде е слобода за креативност. Она што си ти, како се чувствуваш, на кој начин се изразуваш. За тоа ме радува секоја следна кампања на B.U.. Потполно различно, но центарот на…

Fashion

INNERBLOOM

Животот често ти ги менува патиштата, те ваму, те таму. Но, секогаш, ама буквално секогаш, кај и да те одвлече треба да издржиш и да не се предадеш. Треба да останеш АПСОЛУТНО СВОЈ!   As you grow, life often…

Lifestyle

Sistina Ophthalmology Experience

Здраво дечки! Решив да споделам уште едно прекрасно lifestyle искуство. Сите оние кое ме пратат може да забележат дека ретко се случува да ги носам моите наочари за вид. Во последно време приметувам дека мојот вид за далеку ослабува…

Uncategorized

#6MonthChallengeWithFitFamily Review

Поминаа веќе два месеци од #6MonthChallenge со Fit Family, па решив да направам преглед на моите резултати до сега. – Главен проблем ми е исхраната, морам да бидам искрена. Обврските го прават своето, и поради недостиг на време, јадев…

Lifestyle

10 BEST MOMENTS IN 2016

Sincerely, 2016 was hard year. Bad things hit me and all of you, I think. Bomb attacks, thousands of dead people, economical crisis all around the world etc. I guess you are wondering why I started my blog post with…